Pricing

Heb je een Wordpress website en support nodig bij het onderhouden, optimaliseren of aanpassen hiervan? Vanaf nu kunt je gebruik maken van ons strippenkaart systeem. Een eenvoudige en overzichtelijke manier om het maximale uit je website te halen.

Strippenkaart

Soms

€165

  • 3 uren inzetbaar
  • 12 maanden houdbaar
  • Alleen eenmalige betaling mogelijk

Regelmatig

€300

  • 6 uren inzetbaar
  • 12 maanden houdbaar
  • Eenmalig / maandelijkse betaling

Vaak

€540

  • 12 uren inzetbaar
  • 24 maanden houdbaar
  • Eenmalig /maandelijkse betaling
*Alle tarieven zijn exclusief btw.

Vanwege het verschil in vraag naar het ontwikkelen of het vervolgtraject voor een website hebben wij gekozen voor het strippenkaart systeem. Geen jaarcontracten of een vast aantal uren per maand. Op deze manier kan je een x-aantal strippen aanschaffen en die inzetten wanneer dat nodig is. Wel zo transparant!

Welke werkzaamheden kan ik laten uitvoeren?

SEO werkzaamheden

Teksten bewerken en redigeren

Foto bewerking / media plaatsing

Hulp bij gebruik Wordpress / Woocommerce

Website aanpassingen

Website updates en systeemonderhoud

Teamviewer sessies (o.a. mailinstellingen)

Website back-ups

Overzicht van de uitgevoerde werkzaamheden

Wanneer je een strippenkaart hebt aangeschaft wil je natuurlijk graag weten waaraan de strippen worden besteed en hoeveel je er nog over hebt. Daarom ontvang je maandelijks een overzicht van het aantal strippen die zijn gebruikt en waaraan deze zijn besteed. Daarnaast vind je hierop ook hoeveel strippen nog beschikbaar zijn.

Blijkt gaandeweg dat je eigenlijk meer werk hebt? Geen probleem. Je kunt tussentijds altijd een aantal strippen bijkopen.

Geen onvoorziene kosten

Heb je hulp nodig bij het plaatsen van berichten, blogs of foto’s op je website? Of zijn er mail instellingen veranderd? Dit is het moment om gebruik te maken van je strippenkaart en deze in te zetten bij onvoorziene werkzaamheden. Kies een strippenkaart met 3, 6 of 12 strippen. Elke strip is 1 uur werk. Per opdracht rekenen we altijd minimaal ¼ service-uur. Jij vertelt ons wat je wilt aanpassen en wanneer. Op die manier loop je nooit tegen onvoorziene kosten aan en ben je verzekerd van een snelle dienstverlening.

Vragen?

Zijn er dingen nog niet helemaal duidelijk of heb je vragen over het gebruik van onze strippenkaart? Aarzel dan niet en neem contact met ons via info@konima.nl of geef ons een belletje op 085 – 1301292. Wij staan klaar om je vragen te beantwoorden.