Wordpress Webdesign

Bent u op zoek naar een nieuwe website? Wij werken altijd met de laatste technieken en hanteren een hoge standaard als het aankomt op het bouwen van websites. Dit betekend uiteraard dat onze websites volledig responsive zijn. Op uw mobiel, tablet of laptop is uw website op het gewenste formaat.

In samenspraak maken met u creëren we een webdesign dat past bij uw huisstijl en uw eigen voorkeur. Dat doen wij zonder dat het ten koste gaat van de gebruiksvriendelijkheid. Mocht u aanpassingen willen of dingen toevoegen aan uw website? Geen probleem! Wij bouwen uw website op een manier zodat u er bij oplevering direct mee aan de slag kan.

Wij bouwen uw website SEO vriendelijk, wat wil zeggen dat de website goed te vinden is in zoekmachines zoals Google en Bing. In de praktijk betekent dit dat het basis gedeelte van de SEO  is voorbereid. Wanneer vervolgens de website online gaat komt de SEO optimalisatie om de hoek kijken. Nu gaat u of een SEO partner de website zo inrichten dat een zoekmachine uw website indexeert en goed weet te vinden. Konima kan ook daarin een rol spelen. Wij kunnen u adviseren maar ook de rol van SEO partner op ons nemen.

Wij zijn pas tevreden, wanneer u dat ook bent. Daarom gaat onze dienstverlening verder dan het moment van oplevering van uw website. Wij hebben een uitstekende klantenservice die u zelfs op afstand kan assisteren en ondersteunen als u er even niet uitkomt.

Dit alles proberen wij te doen terwijl wij zeer concurrerende prijzen hanteren. Wij leveren hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

Waarom een WordPress website?

Wordpress is verreweg het meest gebruikte content management systeem (CMS) ter wereld. 30% van alle websites zijn gebouwd met Wordpress. Dat betekend dat duizenden ontwikkelaars dagelijks bezig zijn met het optimaliseren van Wordpress. Mede hierdoor biedt het een zeer betrouwbare basis voor uw website. We lichten een paar voordelen uit:

  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Flexibiliteit: duizenden plugins met extra functionaliteiten
  • Uitstekende mogelijkheden voor internetmarketing: zoekmachineoptimalisatie, koppeling sociale netwerken
  • Gratis te downloaden en gratis updates
  • Leveranciersonafhankelijkheid
Uitstekende vindbaarheid

Naast het creeren van toffe Wordpress websites houden we ons ook bezig met SEO of zoekmachineoptimalisatie. Een doelgerichte aanpak om de website goed te laten ranken in de verschillende zoekmachines. Wij richten uw Wordpress website zo in dat deze zeer goed te vinden is op het web. Standaard zorgen wij dat uw site aangemeld is op de verschillende zoekmachines en Google 'mijn bedrijf' ingericht is.

Online marketing & strategie

Online marketing is een belangrijk onderdeel van de positionering op het web geworden. Daarom richten wij uw Wordpress website zo in dat de integratie met online marketing soepel verloopt. Samen met onze partners bieden wij de mogelijkheid om uw Wordpress website op een slimme manier onder de aandacht te brengen en zodoende een groter bereik te realiseren.

  • Online strategie: Op basis van je organisatiestellen we een online doelstelling op en we werken deze uit voor je WordPress website.
  • Zoekmachineoptimalisatie (SEO): We optimaliseren je WordPress website voor zoekmachines en trainen je om dit ook zelf te doen.
  • E-mailmarketing: We zijn reseller van e-mailmarketing software van een van de grootste leveranciers ter wereld.
  • Social media: Integratie van social media met je website, waarbij we ook nadenken over de toegevoegde waarde.

Portfolio

Offerte aanvragen voor een nieuwe Wordpress website?