Wordpress onderhoud

Bent u op zoek naar een nieuwe website? Wij werken altijd met de laatste technieken en hanteren een hoge standaard als het aankomt op het bouwen van websites. Dit betekend uiteraard dat onze websites volledig responsive zijn. Op uw mobiel, tablet of laptop is uw website op het gewenste formaat.

In samenspraak maken met u creëren we een webdesign dat past bij uw huisstijl en uw eigen voorkeur. Dat doen wij zonder dat het ten koste gaat van de gebruiksvriendelijkheid. Mocht u aanpassingen willen of dingen toevoegen aan uw website? Geen probleem! Wij bouwen uw website op een manier zodat u er bij oplevering direct mee aan de slag kan.

Wij bouwen uw website SEO vriendelijk, wat wil zeggen dat de website goed te vinden is in zoekmachines zoals Google en Bing. In de praktijk betekent dit dat het basis gedeelte van de SEO  is voorbereid. Wanneer vervolgens de website online gaat komt de SEO optimalisatie om de hoek kijken. Nu gaat u of een SEO partner de website zo inrichten dat een zoekmachine uw website indexeert en goed weet te vinden. Konima kan ook daarin een rol spelen. Wij kunnen u adviseren maar ook de rol van SEO partner op ons nemen.

Wij zijn pas tevreden, wanneer u dat ook bent. Daarom gaat onze dienstverlening verder dan het moment van oplevering van uw website. Wij hebben een uitstekende klantenservice die u zelfs op afstand kan assisteren en ondersteunen als u er even niet uitkomt.

Dit alles proberen wij te doen terwijl wij zeer concurrerende prijzen hanteren. Wij leveren hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

WordPress onderhoud

Voor het onderhoud aan uw website bent u ook bij Konima in Groningen in goede handen. Wij installeren standaard de nieuwste versie van Wordpress en draaien de updates waar nodig. Tevens zorgen wij ervoor dat uw website goed beveiligd is tegen indringers en veiligheidsrisico's.

Wilt u gebruik maken van een uitgebreider onderhouspakket, kunt u dit het beste meenemen in het SEO upgrade pakket wat wij aanbieden. Hierin nemen wij tevens de uitgebreide onderhoudsdiensten mee. Bij interesse of vrijblijvende informatie kunt u contact met ons opnemen.

Logo design

Een logo is een een symboliserend design voor de presentatie van uw bedrijf. Logo's worden gebruikt als briefhoofd, reclamemateriaal, handtekening onder uw e-mails en voornamelijk als 'embleem' om uw bedrijf aan te herkennen.

Het gebruik van een logo is al zeer oud en ook te herkennen in het gebruik van de veelal vroegere familiewapens. Hiermee presenteerde en onderscheidde je je van de tegenpartij. Omdat dit al zo lang gebruikelijk is om jezelf, je familie en/of je bedrijf te presenteren is het vandaag de dag een steeds grotere kunst om een origineel logo te creeren.

Wij zijn bij Konima graag uw partner om u te begeleiden in dit proces en uw logo design en huisstijl ontwikkeling tot een groot succes te laten worden.

SEO partner

Alle websites die wij bij Konima maken worden standaard gecreëerd met een basis SEO. Wat wil dat zeggen? SEO staat voor: Search Engine Optimization, of in gewoon Nederlands: zoekmachine optimalisatie. Dit betekent o.a. dat wij titels van uw pagina's zo inrichten dat deze goed worden geïndexeerd door zoekmachines zoals Google en Bing. Hierdoor wordt de website beter gevonden op de zoekwoorden waarop u gevonden wilt worden.

SEO werkzaamheden staan nooit op zichzelf en dienen voor een optimaal resultaat continue te worden bijgewerkt, onderhouden en geoptimaliseerd. Hiervoor bieden wij de mogelijkheid om de SEO werkzaamheden speciaal op de behoefte van uw website in te richten tegen een afgesproken tarief. Dit kan een eenmalig of maandelijks terugkerend bedrag zijn.

Een goede SEO is onmisbaar als u concurrerend wilt zijn op de zoekwoorden waarop u gevonden wilt worden. Vraag daarom naar de mogelijkhden wat Konima hierin voor u kan betekenen.

Support

Wij bieden verschillende vormen van support. Dit begint bij de installatie van de website. Daarnaast bieden wij probleemoplossing, onderhoud, updaten, upgraden en verwijdering van producten op uw website. Onze zorg is dat uw website online staat, goed draait en bereikbaar is.

Wij hanteren verschillende methodes om support te bieden:

  • Telefonische support: Wij hebben een lokaal nummer, 085-1301292 , waar wij op werkdagen van 10.00u tot 18.00u op bereikbaar zijn. Daarnaast hebben onze medewerkers mobiele beriekbaarheid in geval van nood.
  • E-mail support: Al uw niet dringende vragen, klachten en/of opmerkingen kunt u ook altijd doen via e-mail, info@konima.nl , of via het contactformulier op de website. Wij streven ernaar om hier snel op te reageren.
  • Remote support: Wij maken wanneer nodig ook gebruik van hulp op afstand. Dit doen wij door middel van Teamviewer. Hierdoor kunnen we real-time met u meekijken en direct een oplossing bieden aan problemen die zich voordoen.
  • Op locatie support: Mochten alle bovenstaande support opties niet afdoende blijken, kunnen wij in het uiterste geval langskomen om de problemen op locatie op te lossen. Wij streven er uiteraard naar dat dit niet nodig is.

Wat kost een WordPress website?

Een indicatie van onze mogelijkheden voor elk budget.

Title

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Title

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Title

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Offerte aanvragen voor een nieuwe Wordpress website?