Wordpress Hosting

Wordpress Webhosting is de dienst waarmee uw website beschikbaar word om door anderen op het internet te worden bekeken. Een webhost biedt ruimte op zijn server, zodat andere computers over de hele wereld via uw netwerk of modem toegang hebben tot uw website. Vandaag de dag zijn er letterlijk duizenden web hosting diensten beschikbaar, variërend van gratis diensten met beperkte opties, tot dure gespecialiseerde zakelijke web hosting diensten. Welke optie voor u het meest geschikt is hangt vooral af van hoe u uw website wilt gebruiken en hoeveel u wilt uitgeven. Wij kijken hier goed naar en geven een gericht advies welke hosting past bij u wensen.

Een aantal hosting bedrijven beschrijven hun diensten als virtueel hosting. Virtueel hosting impliceert dat hun diensten transparant zijn en dat elke website een eigen domeinnaam en een aantal e-mailadressen heeft. In de meeste toepassingen zijn hosting en virtuele hosting hetzelfde. Ook is bij sommige hosting bedrijven mogelijk om uw eigen virtuele private server (vps) te laten draaien, dit houdt in dat u een server beheert die volledig aan uw site is toegewijd. Mocht u hier in geinteresseerd zijn dan kunnen wij u hier in assisteren.

Standaard maken wij gebruik van razendsnelle, professionele en betrouwbare webhosting. Met deze hosting laadt uw website extra snel door de op serverniveau geïnstalleerde razendsnelle Varnish Cache. Ook is ons hosting platform volledig uitgerust met SSD’s. Met als resultaat ongekend hoge snelheden en performance. Op deze manier garanderen wij dat uw website altijd optimale snelheden bereikt en uw website goed bereikbaar is

Veiligheid

Veiligheid

Volledige beveiliging van je WordPress website. Zo zijn je website en bezoekers beschermd tegen aanvallers.

Snelheid

Snelheid

Razendsnelle WordPress hosting. Uitgerust met Varnish Cache, CDN en WordPress optimalisatie.

Stabiliteit

Stabiliteit

Gecontroleerde updates van WordPress, plugins en themes. Backups van je website op een veilige locatie.

Veiligheid heeft prioriteit

Vanwege het grootste marktaandeel van Wordpress websites is het vanzelfsprekend ook het meest aangevallen cms systeem ter wereld. Wordpress websites liggen voortdurend onder aanval van hackers en andere slechtwillenden. Vandaar dat het continue verbeteren van de beveiliging van Wordpress websites onze hoogste prioriteit heeft. Wij doen dit zowel op lokaal als server niveau.

 • Streng ingestelde firewalls om hackers buiten te houden
 • Strikt update-beleid van servers en WordPress
 • Monitoring van inlogpogingen en bestandswijzigingen
 • Bescherming tegen zwakke wachtwoorden
 • Dagelijkse back-ups
Updates van WordPress & plugins

In onze dienstverlening is de hosting geen afzonderlijk onderdeel. Wij bieden deze dienst aan als onderdeel van het hele traject. Op deze manier staan wij garant voor een betrouwbare service, beveiliging en snelheid.

Uodates van je Wordpress website en de verschillende plugins is hier ook bij inbegrepen. Zonder dat je hier zelf over na hoeft te denken is je Wordpress website altijd up to date. Op die manier kun jij je bezig houden met ondernemen en wij met de website

24/7 Support

Ondanks het feit dat wij aan alle voorwaarden voor een goed werkende site hebben voldaan zijn er altijd dingen waar geen rekening mee gehouden is. Het is tenslotte techniek. Op zulke momenten wil je graag een oplossing voor het probleem. Dit bieden wij door onze uitstekende support. Voor de hosting van je Wordpress website hebben wij een 24 uurs service waarmee je website nooit stil hoeft komen te staan.

Snelheid & optimalisatie

Snelheid draagt bij aan betere gebruikservaring en betere ranking van je Wordpress website in de zoekresultaten van Google & Bing. Daarom werken we voortdurend aan je website om deze sneller te laden. We gebruiken hierbij de volgende manieren:

 • Analyse van snelheid en knelpunten
 • Continue monitoring van de maximale serverbelasting
 • Caching van de website
 • Optimalisatie van de afbeeldingen

Wat kost het?

Al onze abonnementen voor WordPress hosting & beheer zijn maandelijks opzegbaar.

Small

Medium

Large

Technologies

  Ook een supersnelle website?