Woocommerce webshops

Een Woocommerce webshop is de ideale keuze voor elke ondernemer die een professionele webshop wil laten maken. Door de perfecte integratie met WordPress, het bekendste website bouwprogramma ter wereld, is Woocommerce veruit de populairste webwinkel software ter wereld. Vanwege het gebruikersgemak, de uitbreidingsmogelijkheden (plugins) en de modulaire opbouw wordt Woocommerce door miljoenen webshops over de hele wereld gebruikt.

Waarom een Woocommerce webshop?

Wordpress is verreweg het meest gebruikte content management systeem (CMS) ter wereld. 30% van alle websites zijn gebouwd met Wordpress. Dat betekend dat duizenden ontwikkelaars dagelijks bezig zijn met het optimaliseren van Wordpress. Mede hierdoor biedt het een zeer betrouwbare basis voor uw website. We lichten een paar voordelen uit:

  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Flexibiliteit: duizenden plugins met extra functionaliteiten
  • Uitstekende mogelijkheden voor internetmarketing: zoekmachineoptimalisatie, koppeling sociale netwerken
Zeer gebruiksvriendelijk

Naast het creeren van toffe Wordpress websites houden we ons ook bezig met SEO of zoekmachineoptimalisatie. Een doelgerichte aanpak om de website goed te laten ranken in de verschillende zoekmachines. Wij richten uw Wordpress website zo in dat deze zeer goed te vinden is op het web. Standaard zorgen wij dat uw site aangemeld is op de verschillende zoekmachines en Google 'mijn bedrijf' ingericht is.

Flexibel & zoekmachinevriendelijk

Online marketing is een belangrijk onderdeel van de positionering op het web geworden. Daarom richten wij uw Wordpress website zo in dat de integratie met online marketing soepel verloopt. Samen met onze partners bieden wij de mogelijkheid om uw Wordpress website op een slimme manier onder de aandacht te brengen en zodoende een groter bereik te realiseren.

  • Zoekmachineoptimalisatie (SEO): We optimaliseren je WordPress website voor zoekmachines en trainen je om dit ook zelf te doen.
  • Social media: Integratie van social media met je website, waarbij we ook nadenken over de toegevoegde waarde.

Offerte aanvragen voor een nieuwe Wordpress website?