Onze Diensten

Hieronder alle diensten die wij aanbieden. Wij leveren een complete dienstverlening en 1 aanspreekpunt voor alle voorkomende werkzaamheden. Wel zo makkelijk!

Wordpress Webdesign

Een website is hét digitale visitekaartje van uw onderneming! Onze webdesigners passen daarom het webdesign geheel aan op uw huisstijl.

Wordpress Hosting

Wij bieden razendsnelle Premium hosting met Varnish Cache. Dat betekent dat uw website extra snel laad en altijd optimaal presteert.

Woocommerce webshops

Een Woocommerce webshop is de ideale keuze voor elke ondernemer die een professionele webshop wil laten maken.

Support

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk een uitstekende online bereikbaarheid is voor bedrijven. Daarom garanderen wij u een snelle dienstverlening.

SEO partner

Gespecialiseerd in website optimalisatie (SEO en site speed), Google Adwords, Retargeting en Google Analytics.

Logo design

Onze creatieve designers ontwikkelen een logo en huisstijl die bij uw strategie en identiteit past.

Onderhoud

Een up-to-date website en webshop is van het grootste belang. Wij kunnen het website onderhoud volledig voor u verzorgen.

ICT

We bieden ondersteuning op de meeste email programma's, zoals Microsoft Outlook. Via hulp op afstand kunnen wij u assisteren met het aanmaken en instellen van een nieuw email adres, problemen met het ophalen of verzenden van email, het importeren van mail naar een ander programma.

E-mail

Bij uw webhosting account krijgt u onbeperkt aantal e-mail adressen. Ook kunt u bij ons terecht voor Office 365 of Gmail.

Van plan tot concept, van concept tot realisatie.